mandag 28. februar 2011

Stilskifte!?

Jeg har sakte men sikkert latt små impulser av den "industrielle" og den "rustikke" stilen få inpass i mitt hvite palass..Kan sitte i timesvis å tråle nettet for fantastiske blogger der folk viser sine hjem, og lar meg både fasinere og inspirere. Og noe lar jeg meg faktisk så inspirere av at det får "farge" mitt hjem også.
Så nå er det en salig blanding av hvitt,romantikk,shabby Chic,Shabby Sheap, Rustikk, Tøfft, Natur, Industriellt her hjemme... og jeg LIKER det! 

Når jeg har sett for meg drømmehuset vårt tidligere så har jeg sett hvitt idyllisk "landlig" inspirert hus med hage. Inni huset ville nok det landlig-romantiske regjert, og hvitmalte tregulv, kakkelovn og sprosser i vinduene hadde vært drømmen! 

Men når vi nå kjøpte huset vårt i september i fjor, så ble jo drømmen forandret litt. Fasademessig så lignet ikke huset på drømmehuset i det heletatt! 
Men tomta og beliggenheten er fantastisk! Og huset har store forbedringspotensialer. Så vi skal heller SKAPE vårt drømmehus og drømmehjem her. 
Men når vi nå først har et Funkishus, så får jeg meg ikke helt til å kun ha denne romantiske stilen jeg alltid har beundret. Jeg føler jeg må la det komme inspill av diverse andre stiler, for at huset skal være "harmonisk". Men det er ikke tvil - dette er hjemmet vårt.
Sakte men sikkert skal vi pusse opp og renovere dette huset, slik at det blir VÅRT- vår egen stil og smak- Vårt drømmehjem. 
Home is where the Heart is... 

Så kommer et lite bilderas av mitt nyeste prosjekt... Nytt spisebord!!(Edit- Mener såklart Salongbord!hehe)
Ble mottatt med litt blandede følelser og reaksjoner her i hjemmet, men trooor det får bli værende. Iallefall en stund fremover.

Regnestykket ble slik:
2 euro-paller -Gratis
4 hjul - 4hjul samlet pris 36 kr på Biltema
"Drivved"-beis (rest fra da jeg beisa spisebordet) 0 kr
Så bordet kosta meg hele 36 kroner!! hehe


Ble det fint!? 
:-D

-Hege-

3 kommentarer:

 1. Bordet er jo kjempetøfft!! Du har mange fine oppussingsprosjekter her! Det er jo fint å la seg inspirere, men de fleste har vel en stilmix = personlig vri på gjeldende trender. Funkishus høres kjempefint ut. Jeg drømte om et stort hus med glassveranda men endte opp med et fra 1950 som passet min økonomi. Som du selv sier det, alle hus har et potensiale - tomten er like viktig : ) Lykke til med nye prosjekter!

  SvarSlett
 2. Så fint dåkker har det :D Du e veldig kreativ og flink!

  SvarSlett
 3. Du er så utrolig kreativ, Hege! Bordet var drittøft - men jeg tviler på at jeg hadde fått innpass for et slikt bord her. Hehe. Gubben hadde vel trodd at det hadde rabla for meg.
  Jeg elsker også den landlige stilen, og har vel (fortsatt) en drøm om et hvitt, passe stort hus, med sprosser, tregulv og geraniumer i vinduene. En dag, kanskje...
  Vårt hus er jo en salig miks av nytt og gammelt. Opprinnelig fra 1968, deretter bygd ut og forandret. Dermed har vi splitter ny loftsetasje og gammel kjeller...
  Jaja, litt arbeid skal man jo ha!

  (Takk for kommentaren i bloggen min, forresten.)
  Klem

  SvarSlett

Populære innlegg