onsdag 9. januar 2013

Skal jeg starte på nytt?

Et nytt kapittel? Ny blogg?
 
Har tenkt og tenkt og vurdert å slette bloggen min.
Jeg leser 100vis av interiørblogger, og følger iallefall 20 om dagen (ca).
Men er så sjeldent jeg tar meg tid til å ta bilder hjemme.. Ikke synes jeg at jeg får kameraet til å ta fine bilder, ikke har vi dagslys her i nord, og ikke har jeg tid til å sitte å laste bildene over på pc og lage innlegg... Og jo lengre tid det går siden sist innlegg, desto mer trist synes jeg det er at jeg ikke tar meg tid til bloggingen.
For jeg liker virkelig å blogge!

 
Timesvis med inspirasjon hos andre, og det virkelig KLØR i fingrene mine etter å finne på noe kreativt her hjemme! Men den tomme student-pengboken min tillater ikke store prosjektene, og lesing og eksamener tar all den tiden jeg skulle ønske kunne gått til hus og hjem.
Men all tid jeg ikke leser,skriver bachloroppgave eller jobber, tilbringer jeg med mine to små "apekatter" - å har har hendene fulle!
 
Men når det står juni på kalenderen så kan jeg forhåpentligvis få "premien" for slitet- en bachlorgrad i psykologi! Og forhåpentligvis mye bedre tid til å blogge!
(Jeg skal lage meg et nytt bord for å ha i stua.. har bestemt meg for hvordan det skal se ut, må bare kjøpe inn materialer først!)
 
 
Men kan hende jeg legger ut litt bilder fra mobilen her på bloggen (mobilblogging), kvaliteten på bildene blir nok betydelig værre, men det vil iallefall komme litt bilder i ny og ne!?
(skal selge dette bordet- noen som er interessert?)
 
 
Og så er jeg jo på Instagram! (hegebergeandreassen)
Der kommer det oftere bilder! Følg meg gjerne!
 
 
Stooor klem fra Hege
 
(som by the way Ikke fikk lastet opp nye bilder!? Hva skjer Blogspot?)

1 kommentar:

 1. Hei
  Takk for hyggelig kommentar hos meg.
  Ikke legg ned bloggen. Kanskje kommer det tider med mer tid og lyst til blogging? Og jeg synes det var et godt forslag å mobilblogge...

  Ønsker deg en fin søndag
  God klem Tonje

  SvarSlett

Populære innlegg